Karmaiseva löytö: Anastacialla jälleen rintasyöpä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Housemusiikilla vuonna 1999 hittilistoille noussut ja seuraavana vuonna debyyttialbuminsa Not That Kind julkaissut Anastacia nousi nopeasti musiikkimaailman huipulle voitettuaan MTV-kanavan järjestämän kykyjenetsintäohjelman nimeltä The Cut.

Nyt 44-vuotias laulajatar on joutunut perumaan suunnitellun Euroopan kiertueensa. Syynä on rintasyöpä, joka on diagnosoitu Anastacialla jo toista kertaa. Laulajan oli määrä aloittaa kiertueensa 6. huhtikuuta Lontoosta.

– Anastacialla on valitettavasti jälleen diagnosoitu rintasyöpä. Hän selvisi edellisestä kamppailustaan sairautta vastaan vuonna 2003. Hän joutuu perumaan kaikki esiintymiset ja kiertueet toistaiseksi, laulajattaren Facebook-sivulla lukee.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Anastacia voitti ensimmäisen kamppailunsa syöpää vastaan leikkauksen ja sädehoidon avulla. Laulajatar aikoo sairaudestaan huolimatta jatkaa uuden levyn kirjoittamista ja nauhoittamista.

Urallaan yli 20 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti myynyt Anastacia on uransa aikana esiintynyt kahdesti myös suomessa. Musiikkiuransa liäksi Scherzinger on tullut tunnetuksi myös televisiosta, sillä hän on toiminut X Factor USA -ohjelman tuomarina.