Audrey Tautoun rohkea asu punaisella matolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ranskalainen näyttelijä Audrey Tautou nousi maailmanmaineeseen niin kriitikoiden kuin yleisön ylistystä keränneen Amelie-elokuvan myötä. Hänet nähtiin vuonna 2006 myös Da Vinci -koodi -bestselleriin perustuvan elokuvan naispääroolissa.

Nyt ranskalaiskaunotar on kohauttanut saapumalla ranskalaisen Populaire-elokuvan New Yorkin ensi-iltaan varsin paljastavassa asussa. 36-vuotiaan Audrey Tautoun yllä nähtiin nimittäin läpikuultava paita eikä neitosella ollut alla lainkaan rintaliivejä.

Audrey Tautou aloitti uransa osallistumalla vuonna 1998 nuorille tarkoitettuun kykyjenetsintäkilpailuun. Hänen ensimmäinen roolinsa oli vuonna 1999 valmistuneessa Kauneushoitola Venus -elokuvassa. Audrey on kansainvälisestä menestyksestään huolimatta vältellyt Hollywood-rooleja.