Justin Bieberin synttäreistä fiasko – heitettiin ulos omista bileistään!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähti Justin Bieber täytti eilen jälleen vuosia, kun mittariin kertyi nyt 19 vuotta. Eilen alkuillasta Justin hehkutti Twitterissä tulevia bileitään avoimesti, mutta vielä silloin hän ei tiennut miten ilta tulisi päättymään.

Myöhemmin illalla Justin Bieberin synttäribileet päättyivät kaikkea muuta kuin tähden odottamalla tavalla Lontoon Cirque Du Soir -klubilla. Ravintolan turvamiehet saivat nimittäin tarpeekseen Bieberin seurueesta ja pyysivät koko joukkoa poistumaan ravintolasta. Tapahtumista raportoi maailman suurimpiin lukeutuva viihdemedia E! Online.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Välikohtaus pilasi supertähden juhlatunnelman, sillä tämä palasi takaisin hotellilleen. Sen jälkeen Justin twiittasi tunnelmansa lyhyesti ja ytimekkäästi: ”Surkeimmat synttärit”. Synttärijuhlissa oli mukana Myös Bieberin tyttöystäväksi veikattu brittitähti Ella-Paige Roberts Clarke.

Justin Bieber on noussut viime vuosina hurjaksi mediailmiöksi, joka on saanut monet jäljittelemään tähden tyyliä. Myös parodiat ovat löytäneet paikkansa YouTube-videoiden joukosta. Taannoin eräs mies yritti videolla iskeä neitokaisia Bieberin laulujen sanoitusten avulla.