Olympiamitalisti Sasha Cohen vaihtoi luistimet bikineihin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen taitoluistelija Alexandra Pauline ”Sasha” Cohen on voittanut urallaan useita palkintoja, kuten hopeamitalin Torinon talviolympialaisissa vuonna 2006. Hänet on nähty myös pienissä rooleissa elokuvassa Hokkarihemmot ja televisiosarjassa CSI: New York.

Nyt 28-vuotias urheilijakaunotar on vaihtanut luistimensa hetkeksi bikineihin. Sasha Cohen jakoi Twitter-tilillään kuvia, joissa hän viettää aurinkoista päivää muun muassa arvokkaan näköisen mustan luksusveneen äärellä.

Alexandra Pauline ”Sasha” Cohen aloitti urheiluharrastuksensa varhain voimistelulla, mutta vaihtoi seitsemänvuotiaana taitoluisteluun. Hänen voimistelutaustastaan on ollut hyötyä, Sasha hänet tunnetaan erityisen notkeana luistelijana. Cohen näytteli itseään vuonna 2007 valmistuneessa Hokkarihemmot-elokuvassa, jota tähditti koomikko Will Ferrell.