Mies iski vaimoaan iPadilla päähän – sai syytteen pahoinpitelystä

Digi Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Apple litteää taulutietokonettaan mainostekstillä ”iPad on kuin maaginen ikkuna, jossa mikään ei tule sinun ja lempiasioidesi väliin”. Ipadia voi käyttää vaikkapa aseena, kuten tapahtui eräässä newyorkilaisessa perheessä hiljattain.

New Yorkin State Islandilla asuva palomies nimittäin iski iPadilla, koska vaimo oli julkaissut laitteella oman kuvansa internetissä. Kuvasta suutahtanut mies nappasi iPadin riidan päätteeksi käteensä ja löi sillä vaimoaan päähän.

Eric Bischoff on Yhdysvaltoja sodissa palvellut 39-vuotias veteraani, joka kohtaa nyt syytteet vaimonsa pahoinpitelystä. CBS New York paljastaa miehen olleen tapahtumien aikaan humalassa. Applen suosittu taulutietokone painaa noin 700 grammaa, ja on noin A4-paperin kokoinen ja reilun sentin paksuinen.