Fifty Shades -erotiikkakirjailija yllätti: Tätä on luvassa seuraavaksi!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

E.L. Jamesin kynästä syntynyt Fifty Shades -kirjasarja saavutti viime vuoden aikana huiman menestyksen ja sitä on myyty yli 40 miljoonaa kappaletta. Maailmanlaajuisen kyselyn mukaan kirjojen ansiosta naisista on tullut dominoivampia makuuhuoneessa ja seksisessiot kestävät nykyään pidempään.

Nyt kirjailija paljastaa tekevänsä seuraavasta teoksestaan kesymmän rakkaustarinan. Uutinen saattaa olla pettymys kaikille Ana Steelen ja Christian Greyn faneille, joiden innoittamina pariskunnat ovat lisänneet seikkailullisia yksityiskohtia rakasteluunsa ympäri maailman.

Tarkoituksena on tehdä täysin aiemasta kirjasarjasta erillinen teos, jota ei tule sekoittaa seksinhuuruiseen, lähes eeppiseen suosioon nousseeseen Fifty Shades of Grey -kirjaan. Rakkausnovellin kirjoittajan epäillään käyttävän myös seuraavassa teoksessaan salanimeä, Los Angeles Times uutisoi.

Eroottisesta novellisarjasta on tekeillä elokuva, jonka pääosaa muun muassa Mila Kunis on havitellut. Näyttelijävalinnat ovat kuitenkin vielä auki, ja onpahan Greyn rooliin väläytelty jopa naisten märkää päiväunta, True Bloodin vampyyri Alexander Skarsgårdia.