Gwyneth Paltrow jätti rintaliivit kotiin vuonna 2002 – katuu sitä edelleen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Coldplay-yhtyeen keulahahmon Chris Martinin kanssa naimisissa oleva Gwyneth Paltrow antoi taannoin neuvoja näyttelijäkollegalleen Cameron Diazille. Hän esimerkiksi auttoi tähteä talousasioissa ja ehdotti tälle myös vuoden selibaattia.

Nyt 40-vuotias Gwyneth Paltrow on kommentoinut 11 vuoden takaista Oscar-gaalan asuaan. Kaikki muotitietoisen neitokaisen asuvalinnat eivät ole menneet nappiin, ja esimerkiksi vuoden 2002 gaala-asu on tästä hyvä esimerkki. Näyttelijätär nähtiin tuolloin juhlassa Alexander McQueenin leningissä, jossa oli nudenvärinen toppi ja runsas, tumma alaosa.

Suurin kohu syntyi siitä, ettei tähti ollut pukenut lainkaan rintaliivejä asunsa alle, jolloin paidan läpi kuultavat paljaat rinnat loistivat punaisella matolla.

– Rakastan vieläkin mekkoa, mutta olisi pitänyt käyttää rintaliivejä. Myös avoinna olevat hiukset ja vähempi meikki olisi voinut olla paikallaan. Silloin se olisi toiminut, kuten halusin. Vähän punkkia Oscar-juhlaan, kertoi Gwyneth Paltrow E! Online -sivustolle.

Gwyneth Paltrow saa usein suitsutusta hoikasta ja treenatusta vartalostaan, jonka eteen kuuluisa perheenäiti tekee paljon töitä. Vuonna 1990 näyttelijäuransa aloittanut kaunotar noudattaa tiukkoja dieettejä pitääkseen kroppansa timmissä kunnossa. Hän muun muassa syö vain yhden aterian päivässä. Näyttelijätär oli aikoinaan kihloissa Brad Pittin kanssa puolen vuoden ajan. Ennen avioliittoaan neitokainen seurusteli Ben Affleckin kanssa kolme vuotta.