Hilary Duff seksikkäänä lomakuvissaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lukuisissa elokuvissa näytellyt Hilary Duff tunnetaan myös poptähtenä. Neitokainen on ollut viime aikoina runsaasti esillä mediassa perheenlisäyksensä ja laihdutuskuurinsa merkeissä. Hiljattain naisen väitettiin myös ottaneen botoxia huuliinsa.

Tuoreet lomakuvat Havaijilta paljastavat, että neitokainen nautiskelee elämästään täysillä. Hilary Duff löhölomailee yhdessä miehensä Mike Comrien, Luca-poikansa ja ystäviensä kanssa.

Roimasti raskauskiloja pudottanut Hilary julkaisi faniensa mieliksi Twitterissä aurinkoisia kuvia, joissa hän muun muassa pusuttelee ystävänsä kanssa ja lekottelee rantatuolissa kylmän juoman kera.

Hilary Duff on amerikkalainen laulaja, lauluntekijä, kirjailija ja näyttelijä. Texasissa varttunut Duff nousi kuuluisuuteen jo teini-iässä Disney-tähtenä. Sittemmin hän on kunnostautunut muun muassa muotimaailmassa.