Jamie Lynn Spearsin nettikuva paljasti ilouutisen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Britney Spearsin pikkusisko Jamie Lynn perui vuonna 2009 häänsä lapsensa isän Casey Aldridgen kanssa, ja pian pariskunta ilmoitti suhteensa päättymisestä. Sittemmin hän on deittaillut kolmen vuoden ajan James Watson -nimistä miestä.

Nyt neljävuotiaan Maddie-tyttären äiti on mennyt kihloihin 30-vuotiaan poikaystävänsä kanssa. Jamie Lynn tiedotti asiasta Instagram-palvelussa, jossa julkaisi hellyyttävän sormuskuvan. 21-vuotias neitokainen ei pelkääkään näyttää seuraajilleen onneaan.

– Arvaatkaas mitä????????? Kirjoitti Jamie Lynn Spears blogiinsa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Jamie Lynn Spears tuli tunnetuksi jo lapsena isosiskonsa menestyksen myötä. Sittemmin hän on kuitenkin tehnyt myös omaa uraansa julkisuudessa juontamalla lastenohjelmia Nickelodeon-televisiokanavalla ja näyttelemällä Zoey 101 -televisiosarjassa. Tähti esiintyi myös Britneyn tähdittämässä Crossroads-elokuvassa vuonna 2002. Viime vuosina neitokainen on keskittynyt pääasiassa perhe-elämään.