Sähköase yhdistettiin iPhone-koteloon – Suomessa laiton

Digi · Stara.fi

Kerroimme vuosi sitten kuinka iPhone-puhelimeen oli kehitetty kotelo, joka toimi samalla nyrkkirautana. Viime viikolla tuotteen myyminen päätettiin lopettaa, vaikka sitä olivat käyttäneet Rihanna ja monet muut tähdet. Nyt vuorossa on hieman samankaltainen kotelo.

Kuva: Yellow Jacket
Kuva: Yellow Jacket

Amerikkalainen yhtiö on nimittäin nyt kehittänyt iPhone-kotelon, joka toimii samalla sähköaseena. Louisianassa toimiva Yellow Jacket -yritys kehitti ensimmäisen puhelimeen yhdistettävän sähköaseen. Luonnollisesti tällainen laite on Suomessa laiton. Yhdysvalloissa tuotteita kuitenkin myydään.

Valmistajan mukaan puhelimeen liitettävässä sähköaseessa riittää voimaa tainnuttaa aikuinen mies. Yrityksen perustaja Seth Froom sai idean tuotteeseen jouduttuaan ryöstön uhriksi. Hän ajatteli, että olisi voinut estää ryöstön, jos mukana olisi ollut aina mukana kulkev turvaväline. Tuote ei ole vielä tullut kauppoihin, mutta ennakkotilauksessa sen hinta on 139,99 dollaria. Myynnin on määrä alkaa myöhemmin tänä vuonna.