Edward Furlong joutumassa pitkäksi aikaa vankilaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijä Edward Furlong tuli aikoinaan tunnetuksi Terminator 2 -elokuvasta. Viime aikoina hän on ollut toistuvasti tekemisissä poliisin kanssa. Furlong pidätettiin useaan otteeseen tyttöystävänsä pahoinpitelystä epäiltynä, minkä seurauksena hän menetti esimerkiksi elokuvaroolin.

Nyt häkki on jälleen heilahtamassa ex-lapsitähdelle, sillä hän on joutumassa kuudeksi kuukaudeksi vankilaan. Syynä on kaksi ehdonalaisen tuomion rikkomista. Edward Furlong pidätettiin ex-tyttöystävänsä Monica Keenan pahoinpitelystä, jonka lisäksi näyttelijä on rikkonut hänelle määrättyä lähestymiskieltoa naista kohtaan.

Edward Furlongille tuomittiin vuonna 2010 kolmen vuoden ehdonalaisrangaistukseen. Tuomio tuli silloinkin tähden rikottua hänelle määrättyä lähestymiskieltoa. Kyseinen lähestymiskielto käski Furlongia pysymään kaukana hänen ex-vaimostaan, Rachael Kneelandista.

Edward Furlong erosi silloisesta vaimostaan vuonna 2009. Avioeron seurauksena Furlongille määrättiin kolmen vuoden lähestymiskielto Rachaeliin, joka väitti miehen uhkailleen häntä murhalla ja itsemurhalla. Edward Furlongilla tiedetään olleen myös pahoja alkoholi- ja huumeongelmia. Valkokankaan puolelta näyttelijä tunnetaan esimerkiksi elokuvista Terminator 2, American History X ja The Green Hornet.