Snookin hurja laihdutus – lopputulos leopardibikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jersey Shore -realitysarjasta tunnettu Nicole ”Snooki” Polizzi on ollut runsaasti otsikoissa Lorenzo-esikoisen syntymän merkeissä. Neidon on kerrottu laihtuneen roimasti kuukauden sisällä synnytyksestä, ja hän myös värjäsi taannoin hiuksensa leiskuvan punaisiksi.

Nyt 25-vuotias realitykaunotar poseeraa leopardikuvioisissa bikineissä Us Weekly -lehden kansikuvassa. Lehdessä Snooki kertoo painonpudotuksensa saloista, ja kansikuvassa nähdään vertailun vuoksi myös aikaisempi kuva televisiotähdestä. Kuvista ilmenee, kuinka suuren muodonmuutoksen Snooki on kokenut.

snooki07032013

MTV-televisiokanava ilmoitti elokuussa lopettavansa suositun Jersey Shore -realitysarjan. Sarjasta tuttu Snooki tekee kuitenkin myös ohjelmaa kollegansa Jenni Farleyn, eli Jwoww’n, kanssa. Sarjan piti alunperin kertoa kaksikon ystävyyssuhteesta, mutta sittemmin sarja keskittyikin enemmän Snookin raskausaikaan.