Stara Snooki

Viihdeuutiset

Snooki synnytti tytön – mahtui lempifarkkuihinsa kahdessa viikossa

The Jersey Shore -realitysarjan tähti Nicole Snooki Polizzi tuli vuonna 2012 äidiksi, kun hänen Lorenzo-poikansa saapui maailmaan. Kaksi viikkoa sitten hän synnytti toisen lapsensa, suloisen tytön, joka sai nimekseen Giovanna Marie LaValle.

Snooki ylläpiti kuntoaan aktiviisesti koko raskausajan. Hänen villit sinkkupäivänsä ovat pian lopullisesti historiaa, sillä neitokainen suunnittelee astelevansa vihille jo tässä kuussa. Realitysarjasta maailmankartalle ponnahtanut tähti on noudattanut tiukkaa dieettiään myös raskauden aikana, ja hän kävi aktiivisesti liikuntatunneilla vielä viimeisten raskausviikkojen aikana. Uurastus on kannattanut, sillä nyt hän julistaa mahtuvansa lempifarkkuihin vain kaksi viikkoa synnyttämisen jälkeen.

Televisiotähti kommentoi aikaisemman raskausajan olleen helvettiä, vaikkakin siitä saatu palkinto, eli lapsi, on upea. Snookin Lorenzo-poika oli alusta asti pienoinen yllätys, sillä villikkona tunnetun Snookin olisi ehkä viimeisenä ihmisenä odottanut tulevan äidiksi. Nyt hän on kuitenkin rahoittunut ja kunnostautunut perheenä tulevan aviomiehensä Jionni LaVallen kanssa.

Viihdeuutiset

Snooki Tanssii tähtien kanssa – ei pelkkää takapuolen keinuttamista

Jersey Shore -realitysarjasta tuttu rämäpää Nicole Polizzi, eli Snooki, on jäänyt ihmisten mieliin lähinnä lippalakki vinossa juovuksissa rannalla konttaamisestaan. Äidiksi tulemisen jälkeen hän on muuttanut imagoaan vastuullisempaan suuntaan.

Nykyään punahiuksisena viihtyvä 144-senttinen nainen keskittyy hurjan bile-elämän sijaan lapsensa kasvattamiseen ja häiden suunnittelemiseen. Lisäksi neitokainen nähdään parhaillaan Yhdysvalloissa esitettävässä Tanssii Tähtien Kanssa -televisiosarjassa. Hoikistuneen Snookin viimeisin esiintyminen sai yleisön haukkomaan happea.

Lavalle nimittäin kirmasi kaikkea muuta kuin leopardikuvioisessa pikkumekossa horjuva bilettäjä. Nicole Polizzi osoitti olevansa varsinainen tanssitaituri lyhyestä rungostaan huolimatta. Neitokainen veti esityksellään maton kaikkien muiden kilpailijoiden alta. Hänen lisäkseen samassa kilpailussa mittelöi muun muassa Ozzy Osbournen perillinen Jack ja Glee-sarjan tähti Amber Riley.

Viihdeuutiset

Snooki sivaltaa laihdutuskriitikkoja: ”Ihmiset ovat idiootteja!”

The Jersey Shore -realitysarjasta tuttu Snooki on suunnitellut viime ajat häitään. Äskettäin kaunotar tarkasteli miehensä Jionni LaVallen kanssa New Yorkissa potentiaalisia hääpaikkoja.

Snookin laihdutus keräsi jokin aika sitten huimasti mediahuomiota, ja aina jollain riittää tällaisista aiheista myös valitettavaa. Nyt Snooki on tempaissut ja sivaltanut takaisin kriitikkojaan. 22 kiloa karistanut tähtönen on nimittäin sitä mieltä, että ei todellakaan näytä liian laihduttaneelta.

– Ihmiset ovat idiootteja. En näytä laihduttaneelta – näytän terveeltä. Käsivarteni yhä tutisevat, kun heilutan. Olen 144 senttimetriä pitkä, joten minulle 43 kilon paino on normaalia, kertoi Snooki People-lehdelle.

Neitokainen kertoo viettäneensä tunteja kuntosalilla. Hän kieltää näännyttäneensä itseään kurvien vuoksi. Snookin mukaan kuntoilua ei voi lopettaa, sillä muuten kilot tulevat takaisin. Hän viihtyy nykyään selvin päin, sillä keskittyy juhlimisen sijaan äitiyteen.

Viihdeuutiset

Snookin realityohjelmaa ei haluta New Jerseyyn – kuvauslupa evättiin

The Jersey Shore -realitysarjan tähti Nicole ”Snooki” Polizzi tuli taannoin äidiksi, ja hän laihdutti raskauskilot ennätysnopeasti. Nyt rauhallista perhe-elämää viettävä neitokainen haluaa muuttaa New Jerseyn Pelican Islandille kihlattunsa Jionnin ja Lorenzo-poikansa kanssa.

Alueen asukkaat ovat kuitenkin laittaneet kapuloita rattaisiin. Radar Online -sivusto kertoo, että Sandy-hurrikaanin tuhoista edelleen toipuvan alueen asukkaat palkkasivat asianajajan varmistamaan, ettei juhlimisestaan tunnettu realitytähti muuta alueelle. Asbury Park Press -sivuston mukaan Snookilla ei ole lupaa kuvata realitysarjaansa alueella.

Realitytähden oli tarkoitus kuvata alueella televisiosarjaa Jersey Shore -sarjasta niin ikään tunnetuksi tulleen Jennifer ”JWoww” Farleyn kanssa. Pelican Island -alue on kuitenkin tarkoitettu ainoastaan asumiseen, eivätkä viranomaiset ole antaneet neitokaisille lupaa kuvata siellä realitysarjaansa. Asukkaat ovat iloisia päätöksestä, sillä televisiosarjan kuvausten pelättiin rikkovan asuinalueen rauhaa.

– Tämä ei ole mitenkään henkilökohtaista. Pyydämme vain että he noudattavat lakia niin kuin kaikki muutkin, asukkaita edustanut asianajaja Ron Gasiorowski selittää Asbury Park Pressille.

Snooki kertoi hiljattain raskausajan olleen helvettiä, vaikkakin siitä saatu palkinto, eli lapsi, on upea. Neitokaisen 11 kuukautta vanha Lorenzo-poika oli alusta asti pienoinen yllätyslapsi, sillä bailueläimenä tunnetun Snookin olisi ehkä viimeisenä ihmisenä odottanut tulevan äidiksi. Näin kuitenkin kävi, ja nainen sai terveen lapsen yhdessä kihlattunsa Jionni LaVallen kanssa.