Danielle Lineker esitteli rantakuntoaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

David Beckhamin vaimo Victoria lienee toistaiseksi Britannian tunnetuin jalkapalloilijan kanssa avioitunut kaunotar. Valtaistuin Britannian näyttävimpänä jalkapallovaimona alkoi kuitenkin vapista, kun 52-vuotias entinen futistähti Gary Lineker avioitui näyttävän 33-vuotiaan Danielle Buxin kanssa.

Bux tunnetaan saarivaltiossa nykyisin nimellä Danielle Lineker. Nyt alusvaatemallinakin uraa tehnyt kaunotar on kuvattu esittelemässä timmiä rantakuntoaan. Karibian Barbadoksella miehensä ja tyttärensä kanssa lomaillut Danielle Lineker vietti aikaa lomaparatiisin auringossa kaksivärisissä bikineissä.

Brittilehdistö nimesi Daniellen taannoin maan viiden kauneimman jalkapallovaimon joukkoon. Mallikaunottaren rintavarustuksen kooksi on ilmoitettu 32DD. Gary Linekerin poika George on isänsä tavoin mieltynyt suuriin rintoihin, sillä hänen on kerrottu tapailevan Big Brother -voittaja Sophie Readea, jonka rintaliivien koko on huikeat 30GG.