Keisarinleikkauksella syntynyt oranki ihastuttaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Apinoiden pitäminen eläintarhojen vankeina saa vuosi vuodelta enemmän kritiikkiä osakseen, joten kaikenlainen positiivinen uutisointi on eläintarhoille erittäin tärkeää. Nyt sellaisesta on saanut nauttia Atlantan eläintarha Yhdysvalloissa.

Eläintarhan vankina elävä Sumatran oranki Blaze onnistui tulemaan raskaaksi, mutta synnytyksessä ilmeni vakavia ongelmia ja se jouduttiin viemään hätäsektioon 14. tammikuuta. Keisarinleikkaus kuitenkin onnistui, ja maailmaan putkahti uusi orankipienokainen.

Molemmat ovat nykyisin jo hyvässä kunnossa, ja nyt eläintarha on julkaissut uudesta söpöliinistä ihastuttavia kuvia. Orankipienokainen ei ole vielä saanut nimeä. Se pidettiin kuitenkin viikkokausia poissa emonsa luota, jotta emo ehti parantua leikkaushaavastaan. Tällä viikolla emo ja poikanen pääsivät viimein tutustumaan toisiinsa.