Demi Moore vaatii Ashton Kutcherilta 220 000 000 euron korvauksia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ashton Kutcher ehti olla kuusi vuotta naimisissa Demi Mooren kanssa ennen suhdettaan Mila Kunisin kanssa. Pitkäaikainen pari erosi 35-vuotiaan Ashtonin petettyä Demiä tuolloin 22-vuotiaan Sara Lealin kanssa. Nyt Demi vaatii Ashtonia korvaamaan erokulujaan.

Demi Moore ja Ashton Kutcher erosivat yli vuosi sitten, kun näyttelijäkomistus paljasti Demille uskottomuutensa. Naisen vaateena on nyt saada pettäjämiehensä maksamaan hänelle peräti 220 miljoonaa euroa.

Summaa voidaan pitää myös supernäyttelijöiden tuloille suurena, sillä pariskunnalla ei ole yhteisiä lapsia. Ashton tienasi viime vuonna Miehen puolikkaat -televisiosarjasta noin 18,5 miljoonaa euroa. Ashtonin tulot ovat kuitenkin nousseet vuosien mittaan roimasti, etenkin sen jälkeen, kun hän tuli tunnetuksi Demin siippana.

Ashton on Demin tempauksesta asiasta raportoineen Daily Mailin mukaan enemmän kuin vihainen. Viisikymppisen näyttelijänaisen liikettä pidetään selvänä merkkinä siitä, että hän on saanut kaikesta kertakaikkisen tarpeekseen. Molemmat ovat palkanneet asialle huippuasianajajat. Moore otti avioeron erityisen raskaasti, sillä hän kirjautui muutama viime vuonna vieroitushoitoon syömishäiriöiden ja päihdeongelmiensa takia.