Kate Hudson esitteli silikonitäytteiset muotonsa topless-kuvassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywood-tähti Kate Hudson tunnetaan rooleistaan elokukuvissa Ihana Adam, Alex & Emma, Kasvukipuja, Morsianten sota, Rakkaus lainassa ja A Little Bit of Heaven. Romanttisten komedioiden suosikkinäyttelijätär on perustanut perheen Muse-yhtyeen keulahahmon, Matt Bellamyn kanssa.

33-vuotias Kate nähdään nyt yläosattomissa Glamour-lehden kannessa. Kahden lapsen äiti peittelee muotojaan vain toisella käsivarrellaan. Näyttelijättären paljasta rintaa koristaa myös iso kaulakoru.

katehudson08032013

Viime kesänä silikonitäytettä rintoihinsa ottanut Hudson myönsi taannoin katuvansa rintojensa suurentamista. Näyttelijätär kasvatti vuosi sitten A-kupin rintavarustustaan maltillisesti silikoneilla, mutta tuolloin lopputulos oli hädin tuskin näkyvä. Hudson kertoo lapsensaannin myötä rintojensa kuitenkin kasvaneen omasta mielestään jopa liian suuriksi ja olevan jo haitaksi jokapäiväisessä elämässä.