Romanttinen kosinta päättyi karusti – tallentui videolle

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Kosinta voi olla eräs rakastavaisten elämän upeimmista tapahtumista. Joskus tärkeän kysymyksen esittäminen ja kihlasormuksen sormeen ujuttaminen eivät suju kuitenkaan suunnitelmien mukaisesti.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt eräs yhdysvaltalainen mies yritti romanttista kosintaa meren rannalla, mutta koitos meni pieleen jättimäisen aallon takia. Poikaystävä polvistui mielitiettynsä jalkojen juureen kaikkien taiteen sääntöjen mukaan.

Laguna Beachin aallot olivat kuitenkin sinä päivänä voimakkaat, ja suuri pärskähdys vei koko pariskunnan mennessään. Videolla voidaan nähdä, kun aalto kuljettaa parin rantaan. Mies saattoi olla suunnitelmaan silti tyytyväinen, sillä märkä neitokainen suostui välittömästi kosintaan.