Rosie Jonesin rintamus pullisteli

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Parikymppinen brittikaunotar Rosie Jones on kotimaassaan erittäin suosittu glamourmalli. Hänen 34C-kokoiset rintansa nähdään harva se päivä viihdelehtien sivuja koristamassa.

Nyt brunette neitokainen nähdään Nuts-lehden kansikuvassa rintaliivisillään. Kuvan keskiöön ovat päässeet tietenkin edellämainityt Rosien muhkeat muodot. Ehkäpä pitsisistä rintaliiveistä ei ole rintamukselle tarpeeksi tukea, kun julkkiskaunotar pitelee itsekin kurvejaan käsillään.

22-vuotias englantilainen Rosie Jones on toki noteerattu rohkeilla poseerauksillaan Atlantin takana aiemminkin useita kertoja, ja hän tuntuu olevan Loaded-lehden vakiomalleja. Lisäksi esimerkiksi jalkapallon MM-kisojen aikaan hän poseerasi yläosattomissa myös jalkapallokentällä.