Idiootti varasti iPhonen – räpsii tietämättään kuvia Facebookiin

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikolliset edustavat lähes poikkeuksetta tyhmintä kansanosaa, eivätkä amerikkalaisvarkaat olet tästä poikkeus. Ilmeisesti harva heistä nimittäin tietää, että esimerkiksi iPhonen varastamisella voi olla noloja seurauksia rikolliselle itselleen.

Nyt tästä on jälleen saatu uusi esimerkki, kun eräs nuori narkomaani varasti 27-vuotiaan naisen iPhonen New Yorkin Bronxissa. Rikollinen ryhtyi nimittäin sittemmin käyttämään puhelinta ja ottamaan sillä valokuvia muun muassa itsestään. Hän lienee tuskin tietoinen, että kaikki uudet kuvat päätyvät suoraan kännykän omistajan Facebook-profiiliin.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Monissa Applen uusissa laitteissa uudet kuvat tallennetaan automaattisesti iCloud ja Dropbox -palveluihin ja lisäksi ne voivat asetuksista riippuen päätyä suoraan myös omistajansa Facebook-tilille. Nyt naisen Facebook-tilille on alkanut ilmestyä kuvia kännykkävarkaasta muun muassa käyttämässä huumeita.