Uskoisitko näitä piirrustuksiksi? Suomalaistähdet huikeissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taiteilijoiden keskuudesta löytyy maailmalta erityisen lahjakkaita piirtäjiä, joiden teokset muistuttavat tarkkuudessaan hyvinkin paljon mustavalkoisia valokuvia. Nyt maailmanlaajuista huomiota on saanut brasilialainen Josimari Fabri, joka on mitä ilmeisimmin Nightwish-fani.

27-vuotias Josimari Fabri, taiteilijanimeltään Esteljf, on julkaissut uskomattoman upeita piirrustuksiaan Deviantart.com -verkkosivustolla, jossa hän kertoo piirtämisen vaikuttaneen häneen odottamattoman paljon ja väittää tarvitsevan vielä harjoitusta. Kuvien perusteella parannettavaa ei kovin paljon enää ole.

Kuva: Josimari Fabri
Kuva: Josimari Fabri

Josimarin piirrustusten aiheina nähdään erityisesti fantasiaelokuvista tuttuja hahmoja, mutta myös useita suomalaisittain erittäin näyttäviä teoksia. Fabri on nimittäin piirtänyt myös useita Nightwish-yhtyeen jäsenten upeita piirroskuvia. Katso kaikki kuvat tästä.