Kelly Osbournelta löydetty neurologinen sairaus?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kelly Osbourne sai viime viikolla äkillisen sairauskohtauksen Fashion Police -ohjelmansa kuvauksissa Los Angelesissa. Mediassa julkaistuissa kuvissa näkyivät paikalle hälytetyt ambulanssi ja paloauto. Nyt lääkärit epäilevät Kellyn sairastavan epilepsiaa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Sairaalahoitoon kiidätetty 28-vuotias neitokainen oli yllättäen alkanut vapisemaan holtittomasti ja pudonnut tuolilta. Nyt Huffingotn Post uutisoi, että syyksi epäillään epilepsiaa. Epilepsia on krooninen neurologinen sairaus, joka tunnettiin entisaikaan nimellä kaatumatauti. Kelly on edelleen sairaalassa tutkittavana.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Rocktähti Ozzy Osbournen tytär Kelly Osbourne on ollut jo pidemmän aikaa suhteessa vegaanikokki-poikaystävänsä Matthew Mosshartin kansssa. Taannoin neito paljasti toivovansa, että hän pääsisi pian naimisiin. Kelly Osbourne kirjautui vuonna 2004 vieroitushoitolaan Kalifornian Malibussa, koska oli riippuvainen kipulääkkeistä.