Hämmentävä työpaikkailmoitus: Helsinkiläishotelli hakee ammattinukkujaa

Lifestyle Matkailu · Stara.fi

Yritykset hakevat aika ajoin palvelukseensa henkilöitä hyvinkin hämmentäviin työtehtäviin, ja eräs viime kuukausien erikoisimmista lienee parhaillaan vireillä oleva helsinkiläisen hotellin työpaikkailmoitus. Hotelli Finn hakee nimittäin palvelukseensa hotellinukkujaa.

– Sattuiko putkirkko? Potuttaako naapuri? Paloiko vaatehuone? Ei hätää. Hotelli Finn etsii ammattilaisnukkujaa 35 yön määräaikaiseen työsuhteeseen. Työnkuvaasi kuuluu hotellissa asuminen ja kokemuksistasi kirjoittaminen blogimuotoisesti, ilmoituksessa todetaan.

17. toukokuuta alkavan työsuhteen kestoksi ilmoitetaan 35 päivää. Myös ilmoitettu työnkuva on mielenkiintoinen.

– Kirjoita blogia, ota rennosti, nauti Helsingistä. Työaikaa ei ole, vaadimme päivittäisen tasokkaan blogikirjoituksen Sinun elämästäsi Helsingin ytimessä. Kirjoita asioista, mitkä tuntuvat hyvältä.