Danielle Fishel poseerasi alusasussa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen Isojen poikien leikit -televisiosarja herätti 1990-luvulla kiinnostusta myös Suomessa. Eräs ohjelman tähdistä oli päähenkilö Cory Matthewsin tyttöystävää, Topangaa, näytellyt Danielle Fishel.

Nyt 31-vuotias neitokainen esittelee muotojaan uusimman Maxim-miestenlehden kannessa. Danielle todistaa olevansa edelleen viehättävä kaunotar alusvaateposeerauksellaan, jossa hänet nähdään nuden värisessä alusasussa.

daniellefishel11032013

Danielle Fishel on näytellyt joissain tv- ja elokuvarooleissa Isojen poikien leikit -sarjan lopettamisen jälkeen. Sarjaa tähdittivät neitokaisen ohella muun muassa Ben Savage ja Rider Strong. Ohjelmasta suunnitellaan parhaillaan spin-off-sarjaa, joka kulkee nimellä Girl Meets World. Ohjelmassa tullaan näkemään tv-sarjan entistä kastia.