Ilosaarirock paljasti nimekkäitä esiintyjiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joensuun Ilosaarirock julkaisi tiistaina neljä uutta artistia heinäkuussa järjestettäville festivaaleille. Festivaaleilla esiintyvät muun muassa yhdysvaltalainen folkrock-artisti Lissie, ikisuosikki PMMP, soul-yhtye Nicole Willis & The Soul Investigators sekä jäähyväiset jättävät joensuulainen Stella.

Ilosaarirock järjestetään 12. – 14. heinäkuuta Joensuun Laulurinteellä. Festivaalilla esiintyvät muun muassa Motörhead, Sigur Ros, Hot Chip, Squarepusher, Witchcraft, J. Karjalainen, Ismo Alanko, Between The Buried and Me ja Adept.

Illinoisista kotoisin oleva Lissie julkaisi ensimmäisen pitkäsoittonsa Catching the Tiger vuonna 2010. Albumi sisälsi muun muassa hitin When I’m Alone. Lissien toinen albumi julkaistaan syksyllä. Lissie on vieraillut Robbie Williamsin ja Snow Patrolin levyillä ja kiertänyt muun muassa Lenny Kravitzin vieraana.