Kiitos lainasta? Vuoka palautettiin homepommin kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Joskus ruokaa jää juhlista yli, ja sitä annetaan usein vieraille mukaan. Eräs nainen palautti kiitospäivänä mukaan saamansa lasivuoan takaisin juhlien järjestäjälle neljä kuukautta myöhemmin – ja alkuperäisen sisällön kera.

Vuoan omistajan perheessä yllätyttiin toden teolla, kun veljen vaimon matkaan kiitospäivänä annettu vuoka palautettiin lopulta takaisin omistajille. Perheenisä oli antanut bataattilaatikon ystävällisenä eleenä kälylleen siinä toivossa, että laatikko tulisi syötyä ja vuoka sitten joskus palautettua. Toisin kuitenkin kävi, kun veljen vaimo kiikutti lasiastian neljä kuukautta myöhemmin takaisin – bataattilaatikon ja homekerroksen kanssa.

Kuva: Imgur
Kuva: Imgur

Hometta oli niin paljon, että se oli terveysriski miehelle sekä hänen perheelleen. Viiden vuoden baarimikon työ sekä neljä lasta ovat kuitenkin turruttaneet miehen sietokykyä siihen malliin, että hän pilkkoi homeisen mömmön kylmänrauhallisesti veitsellä ja pisti viemäriin, Daily Mail raportoi.

Käly oli kuulemma unohtanut laatikkoruoan vuokineen päivineen autoonsa neljäksi kuukaudeksi. Vastaavanlainen käytös ei ole miehen mukaan mitenkään poikkeavaa kyseiseltä naiselta, jota hän pitää hyvin nuorena ja vastuuttomana. Homekerros oli kuitenkin niin riemunkirjava, että miehen oli pakko ottaa siitä kuva ja julkaista internetissä. Kuvaa on nyt katsottu yli miljoona kertaa 24 tunnin sisällä.