Morrissey jälleen sairaalaan – keikkoja siirrettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittirokkari Morrissey tunnetaan suorasanaisena tähtenä, joka herättää usein kohua mielipiteillään. The Smiths -yhtyeen entinen laulaja joutui taannoin perumaan osan suunnitelluista keikoistaan sairastapauksen vuoksi.

Nyt 53-vuotias laulaja on joutunut jälleen sairaalaan San Franciscossa. Daily Mail -lehden mukaan syynä on tällä kertaa paha keuhkotulehdus. Morrissey on sairaalareissun vuoksi joutunut siksi siirtämään suunniteltuja keikkojaan. Laulaja itse uskoo kuitenkin olevansa kykeneväinen palaamaan keikkalavoille vielä maaliskuussa.

Morrissey on ollut otsikoissa viime aikoina muunkin kuin sairastelun merkeissä. Taannoin hän perui suunnitellun esiintymisensä Jimmy Kimmel Live -ohjelmassa. Syynä oli samaisessa jaksossa vierailleet Duck Dynasty -metsästysohjelman tähdet, sillä he sotivat Morrisseyn arvomaailmaa vastaan. Laulaja myös arvosteli hiljattain kärkkäästi Beyoncea tämän sarvikuononnahasta tehtyjen käsilaukkujen vuoksi.

The Smiths -yhtyeen hajoamisen jälkeen Morrissey on työstänyt musiikkia soolourallaan. 53-vuotias laulaja kuitenkin paljasti taannoin, että hän suunnittelee eläkkeelle jäämistä kahden vuoden sisällä. Hän aikoo myös julkaista lähitulevaisuudessa 660-sivuisen omaelämänkerran.