24-vuotiaan raju risteily: Seksiä vessassa, löi appiukkoa ja puri kapteenia

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kun suomalaiset lähtevät risteilylle, lähdetään niin, että paatti heiluu. Onneksi emme ole kuitenkaan maailman ainoa laivoilla humalassa temmeltävä kansa. Eräs amerikkalainen mies löi nimittäin risteilyllä appiukkoaan, sekstaili vessassa ja puri laivan kapteenia.

Robert ”Bubba” Martin oli perheristeilyllä Key West Express -laivalla Floridassa. 24-vuotias mies oli tyttöystävineen ja appivanhempineen matkalla Marcon saarelle, kun hän oli saavuttanut hieman liian tuhdin risteilykunnon.

Ensin nuori herra yllätettiin laivan miesten vessasta harrastamassa seksiä tyttöystävänsä kanssa. Kylpyhuoneeseen marssinut appiukko yritti lopettaa lemmenleikit vetämällä tyttärensä tilanteesta pois, mutta Bubba pamautti miestä nyrkillä.

Appiukko haki apua vessaan, ja kun mieslauma oli yrittänyt pitää Bubbaa kiinni, oli hän potkinut koko ryhmää irti päästäkseen. Paikalle osunut kapteeni pisti miehen aisoihin nippusiteillä, mutta päästi pojan irti, kun hän oli valittanut siteiden olevan liian tiukalla.

Kapteeni päästi Bubban vapaaksi, mutta poika iski hampaansa kapteenin käteen välittömästi vapauduttuaan. Kapteenin pureminen oli viimeinen pisara ja laivan henkilökunta piti Bubbaa aisoissa loppumatkan, kunnes öykkäri luovutettiin Marco-saaren poliisille.