Jäätelöauto lisäsi huumeet valikoimiinsa – käry kävi nolosti

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Jäätelöauton katuja pitkin kaikuva kutsumelodia on tuttu myös Suomessa. Takakontista myydään herkun himoisille pakettikaupalla tuutteja ja jäätelöpuikkoja. Teksasilaisesta jäätelöautosta voi ostaa myös toisenlaisia tötteröitä.

Kaksi miestä on pidätetty Teksasin El Pasossa huumeiden myymisestä. Violetilla jäätelöautolla lukion nurkilla ajelleet 19-vuotias Elijah Sanchez ja 29-vuotias Anthony Arellano olivat jääneet kiinni normaalin liikennevalvonnan yhteydessä. Miesten autossa oli ollut rikkinäinen tuulilasi sekä vanhentunut rekisteröintitarra, joten poliisit pyysivät pakettiauton tien sivuun tarkastettavaksi.

Tarkastuksen aikana jäätelöautosta löydettiin kaksi Tupperware-kulhollista ”vihreää ja kasvimaista” ainetta. Kaksikosta nuorempi yritti juosta löydöksen jälkeen karkuun, mutta jäi pian kiinni. Riemunkirjavalla pakettiautolla ajelleet kaverukset joutuvat nyt vastaamaan huumausainerikossyytteisiin, CBS-televisiokanava kertoo.