Kimberley Garner järjesti seksikkään bikiniparaatin rantahiekalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniasta ei ole tullut mallimarkkinoille ainakaan liikaa supertähtiä, mutta maasta löytyy edelleen maailmanluokan kaunottaria. Eräs parhaillaan jalansijaa mallimaailmasta hakeva neitokainen on televisiosta tuttu Kimberley Garner.

Nyt Kimberley Garner on kuvattu järjestämässä varsinaista bikiniparaatia hiekkarannalla Barbadoksella. Hän oli nimittäin paikalla kuvauksissa ja vaihtoi useita kertoja bikineitään. Silminnäkijät ja paparazzit saivat samalla nauttia esityksestä.

Kimberley Garner on tullut Britanniassa tunnetuksi Made In Chelsea -realitysarjasta, jonka myötä sikäläiset lehdet ovat jo parin vuoden ajan seuranneet tiiviisti myös hänen yksityiselämäänsä. Kansainvälinen läpimurto kuitenkin vielä puuttuu.