Miley Cyrus eroaa!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja-näyttelijätär Miley Cyrus nousi aikoinaan kuuluisuuteen Disney-hittisarjan kautta. Arveluttavien kuvien takia viimeaikoina julkisuuteen nousseen superjulkkiksen alamäki jatkuu entisestään. Nyt hän on eronnut Nälkäpeli-tähti Liam Hemsworthista.

Huumekuvansa vuoksi hiljattain otsikoihin noussut Miley Cyrus on huhujen mukaan eronnut lopullisesti, vaikka unelmakaksikkoa pidettiin varsinaisena ikuisuusparina. Hunger Games -tähti Liam Hemsworthin kanssa seurustellut Miley on tuhonnut suhteen kovalla bilettämisellä ja ainaisella juhlimisella, New York Post paljastaa.

Myös pariskunnan välimatka vaikeuttaa heidän rakkauselämäänsä – Liam viettää aikaa Australiassa uusia elokuvia kuvaten ja Miley Yhdysvalloissa musiikkia levyttäen. Lähteiden mukaan heidän suhteensa on ollut jo pitkään kivikkoista ja tullut viimein tiensä päähän.

Tilannetta ei helpota se, että Liamin huhutaan suudelleen hiljattain Mad Men -sarjasta tutun January Jonesin kanssa. Miley ja Liam ovat seurustelleet vuodesta 2010, ja näyttelijäkomistus kosi laualatarta viime kesänä upean timanttisormuksen kera.

Tennesseessä varttunut Miley Cyrus tunnetaan parhaiten Disney-kanavan hittisarjasta Hannah Montana, johon hänet valittiin pääosan esittäjäksi 11-vuotiaana. Televisiosarjassa hän näytteli teini-ikäistä tyttöä, joka eli kaksoiselämää ja salaili poptähden uraansa. Näyttelijä-poppari on ristimänimeltään Destiny Hope Cyrus, mutta hän vaihtoi nimensä vuosia sitten Mileyksi.