Iron Maiden seuraa Kotiteollisuuden esimerkkiä – oluesta fanituote

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ainakin Popeda, Motörhead ja AC/DC ovat yhtyeitä, joilta löytyvät myös omat nimikkojuomat. Suomessa Kotiteollisuus julkaisi äskettäin oman oluensa yhdessä Koffin kanssa. Hevimetalliyhtye Iron Maiden jatkaa nyt samoilla linjoilla.

Iron Maiden on nyt lanseerannut Britannian markkinoille oman Trooper-olutmerkkinsä. Yhtyeen keulahahmo, 54-vuotias laulaja Bruce Dickinson, paljastaa, että bändi tavoittelee oluelle maailmanlaajuista levitystä.

Kuva: Iron Maiden Beer
Kuva: Iron Maiden Beer

Trooper-nimeä kantava juoma on 4,7 prosenttista brittiläistä ale-olutta, ja sitä voi ostaa yhtyeen keikoilta. Yhtye ei vielä paljastanut, koska tuote tulee myyntiin.

Myös suomalainen Kotiteollisuus on julkaisemassa Koffin kanssa yhteistyössä omaa rokkikaljaa. Olut saapuu Suomen kauppoihin ensi viikon maanantaina, mutta sitä maistatettiin suomalaisen musiikkimaailman kermalle hiljattain järjestetyssä Emma-gaalassa.

Iron Maiden esiintyy Helsingin Olympiastadionilla 30. päivä heinäkuuta.