Muistatko Gangnam Stylen pikkumiehen? Tältä näyttää soolourallaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Korealaisen PSY-artistin Gangnam Style -musiikkivideo ylitti viime vuonna miljardin katselukerran rajapyykin ja muodostui verkkosensaatioksi. Nyt videolla tanssiva Little PSY, eli Pikku-PSY, havittelee samankaltaista suosiota osakseen.

Gangnam Style -kappaleen seitsemänvuotias eteläkorealainen pikkupoika on nyt viimeisimmän tiedon mukaan lähtenyt soolouralle ja julkaisee lähiviikkoina iTunesissa oman elektro-pop -kappaleen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Musiikillisen ”isoveljensä” jalanjäljissä vankasti kulkeva Little PSY esiintyi viime viikolla tiedotustilaisuudessa. Poika oli pukeutunut mustaan pukuun ja villitsi häntä katsomaan tulleet korealaiset.

Iso PSY on uransa alkuvaiheessa joutunut ottamaan vastaan mitä erikoisempia työtarjouksia saadakseen leivän pöytäänsä. Ennen Gangnam Style -jättihittiään PSY on esimerkiksi säveltänyt musiikin kahteen eteläkorealaiseen Mong Jung Gi -seksikomediaan ja jopa näytellyt niissä. Tulevaisuus näyttää, mitä Pikku PSY joutuu vielä uransa eteen tekemään.