Summer Up julkisti ohjelmansa – päätähdeksi Far East Movement

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kävijämäärältään Suomen suurin urbaanin musiikin festivaali Summer Up tuo tulevana kesänä yhdysvaltalaisen Far East Movementin ensimmäistä kertaa Suomeen. Suositun Los Angelesissa vuonna 2003 perustetun hiphop-yhtyeen alkuperäisjäseniä ovat Kev Nish, Prohgress ja J-Splif.

Neljä studioalbumia julkaisseen Far East Movementin suosituimpia hittejä ovat Like a G6, Live my life, Turn up the love ja Rocketeer. Yhtyeen videoita on katsottu Youtubessa useita satoja miljoonia kertoja. Nelihenkisenä yhtye on toiminut vuodesta 2008 DJ Virmanin liityttyä kokoonpanoon.

Kotimainen urbaani musiikki säilyy festivaalin päägenrenä kahden esiintymislavan ja yli kahdenkymmenen artistikiinnityksen voimin. Yleisön musiikinnälkää sammuttamaan saapuvat Elastinen, Cheek, Ruudolf & Karri Koira, Brädi, Redrama, Mikael Gabriel, Jukka Poika & Sound Explosion Band, Raappana, JVG, Eevil Stöö, Notkea Rotta & SMC lähiörotat, Stig & Kullankaivajat, Jontte Valosaari, Supreme Team, Teflon Brothers, Majuri, Petri Nygård, Veljenpojat, Aste, Ideaali & Jay Who sekä Uniikki.

Tänä kesänä nautitaan ensimmäistä kertaa myös elektronisesta konemusiikista uudella Summer up EDM experience by. Orkidea & friends -alueella. Festivaalin artistikattausta täydentämään saapuvat sen myötä MR.A, Something Good, Milla Lehto, Orion, Tom Fall, Renegade Allstars feat. Muffler & Proteus & MC Reefer, DJ Dosse, Lenno, Heavyweight, Summer Sound Allstars feat. Alex Kunnari & Heikki L., Orkidea 2.0 sekä Super8 & Tab.

Summer Up järjestetään 5. – 6. heinäkuuta Lahden Mukkulan rannalla.