Tutkimus vahvisti: Britit ovat tylsiä seksikumppaneita

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Todellinen himo ei katso aikaa eikä paikkaa. Female First kertoo, että Britanniassa teetetyn kyselyn mukaan ideaalinen seksimäärä on vain kerran viikossa, ja sekin ilta-aikaan. Vaikka aamuseksiä ylistetään suunnattomasti, ei kyselyyn vastanneista sitä jaksanut harjoittaa kuin kuusi prosenttia.

Paras kellonlyömä seksin harrastamiselle on iltakymmenen ja yhdentoista välissä. Kyselyyn vastanneet myönsivät harrastavansa mielellään seksiä juuri ennen nukkumaanmenoa. Kyseessä ei suinkaan ole tällöin tuntikausia kestävä tantrasessio, vaan ihmiset tahtovat tyydyttää nautinnonhalunsa parinkymmenen minuutin aktilla.

Sänky on odotetusti yleisin ja suosituin lemmenkehto. Silti 11 prosenttia briteistä valitsi rakastelevansa mieluiten kylpyhuoneessa. Kiihkeään seksiin kuuluu kuitenkin esileikki, tapahtui se sitten keittiössä tai eteisessä. Ainakin kyselyyn vastanneet jakavat seksin mieluiten siten, että siitä 60 prosenttia on esileikkiä ja loput 40 varsinaista seksiä.

Kyselyn mukaan saarivaltion suosituin asento on perinteinen lähetyssaarnaaja, vaikkakin ratsastava nainen oli hyvänä kakkosena heti perässä. Kokonaisuudessaan kysely paljasti, että ainakin britit ovat seksielämässään hieman nihkeitä, eivätkä heittäydy mielellään uusiin kokeiluihin tai seikkailuihin – heille riittää parikymmentä minuuttia seksiä kerran viikossa ja illalla, lähetyssaarnaaja-asennossa, totta kai.