Lana del Rey osoittautui kovan luokan futisfaniksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Provokatiivisista kappaleistaan ja omaperäisestä tyylistään tuttu 26-vuotias Lana Del Rey saapuu ensi kesänä Hartwall Areenalle esiintymään. Eilen tähti kuitenkin nähtiin Liverpool FC:n kotiareenan katsomossa punainen kannatushuivi kaulassaan.

Lana Del Rey on henkilö, jota ei välttämättä ensimmäisenä uskoisi näkevän keskellä mylvivää jalkapallokatsomoa. Nyt neitokainen kuitenkin kuvattiin kannustamassa kotijoukkuetta voittoon, kun Liverpool otti mittaa Tottenham Hotspurista lukemin 3 – 2. Mediassa arvellaan naisen tuoneen peliin onnea, joka lopulta johti Liverpoolin maalijuhlaan.

Kuten jalkapallokulttuuriin kuuluu, oli tyylistään tunnettu laululintunen pukeutunut kirkkaan punaiseen Liverpool FC:n huiviin. Hän osallistui myös kannatuslauluihin tosifanien tavoin, mutta myönsi myöhemmin Daily Mailille, että vaikka hän nautti pelistä, kannattaa hän myös suuresti poikaystävänsä skotlantilaista Celtic FC -joukkuetta. Monien yllätykseksi amerikkalainen Lana seuraa jalkapalloa aktiivisesti myös televisiosta – tietysti täysin keikka-aikataulujensa puitteissa.

Viime vuonna julkaistun läpimurtoalbuminsa myötä kansainväliseksi supertähdeksi nousseen Lana Del Reyn kiertue saapuu ensi kesänä Suomeen 16. kesäkuuta. Nancy Sinatran ja Stevie Nicksin kaltaisiin laulajiin verratun Lana Del Reyn kappaleissa r&b-vaikutteiset mahtiballadit kohtaavat 50- ja 60-lukujen amerikkalaisen folk-musiikin. Jättihitiksi nousseen Video Games -debyyttisinglen jälkimainingeissa julkaistu Born To Die -albumi myi hetkessä miljoonia kappaleita.