Mötley Crüe ongelmissa – sairaus katkaisi kiertueen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mötley Crüe yhtyeen laulaja, 52-vuotias rokkikukko Vince Neil on yleensä kunnostautunut otsikoissa alkoholiin tai muihin nautintoaineisiin liittyvän tötöilynsä takia. Nyt hän on hakeutunut munuaiskipujensa johdosta sairaalaan – ja pahaksi onneksi kesken maailmankiertueen.

Mötikät olivat esiintyneet Australiassa, kun Vincen kivut äityivät rajuiksi kesken konsertin ja laulaja kiidätettiin lavalta sairaalaan. Yhtye oli soittanut vain neljä kappaletta. Bändin basisti Nikki Sixx pahoitteli tapahtumia sosiaalisessa mediassa keikkaan pettyneille faneille. Nikki vakuutteli, että Vincella oli ollut järkyttävät kivut.

– Olen nähnyt Vincen lavalla, vaikka hänellä on ollut murtuneet luut, ääni maassa tai nivelsiteet revenneenä. Hän ei koskaan peruuta keikkaa kivuista huolimatta. Viime yö oli hänelle kuitenkin sietämätöntä, Nikki kirjoitti Facebookiin ja lisäsi, että Vince kiidätettiin lavalta suoraan munuaiskivenpoistoon.

– Leikkaus onnistui hienosti ja tiedotamme lisäinfoa pian, hän jatkoi.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Yhtyeen kitaristi Mick Mars harmitteli niin ikään keskeytynyttä keikkaa ja twiittasi anteeksipyytönsä lipun ostaneille, Huffington Post raportoi.

Mötley Crüe on tällä hetkellä superkiertueella yhdessä Kissin ja Thin Lizzyn kanssa. Vince Neil jäi kiinni vuonna 2011 ajettuaan juovuksissa Lamborghini-urheiluautollaan Las Vegasissa 60 mailin nopeudella 45 mailin alueella. Alunperin Vince Neil kiisti kaikki syytteet, mutta lopulta hän tunnusti tekonsa. Tuomion myötä lehdistössä on nostettu esiin Neilin aikaisempia rötöksiä, joista yksi on suomalaisille liiankin tuttu. Hanoi Rocks -yhtyeen englantilainen rumpali Nicholas ”Razzle” Dingley kuoli nimittäin vuonna 1984 Los Angelesissa tapahtuneessa onnettomuudessa, jossa juovuksissa ollut Vince Neil ajoi kolarin.