Uskomaton addiktio – Nainen syö purkillisen kasvonaamiota päivässä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kalifornialainen 40-vuotias Natasha on syönyt seitsemän vuoden aikana 230 kiloa kasvonaamioita. Nainen kuvailee kasvonaamiona käytettävän savijauheen makua mahtavaksi ja maanläheiseksi.

Kuva: TLC
Kuva: TLC

Natasha myöntää olevansa jauheeseen riippuvainen. Hän käyttää sitä myös dippinä sipsien kanssa, vaikka tuote on tarkoitettu kauneudenhoitoon. Nainen nautiskelee savijauhetta päivässä yhden purkin verran, ja tätä on jatkunut jo useamman vuoden ajan.

Maku on hänen mukaansa kuin söisi märkiä kiviä sateen jälkeen. Hän rakastaa kostean maan tuoksua ja makua, eikä hän kiistä jauheen koostumusta miellyttävyyttä suussa.

– Jauhe on ensin hieman rakeista, mutta pehmeytyy suorastaan suussasulavaksi, Natasha paljastaa hänestä televisio-ohjelman kuvanneelle TLC-kanavalle.

Tohtori Tiffanie Davis Henry kuvailee naisen syömätottumuksia hälyttäviksi. Jauhe voi lääkärin mukaan pakkauttua naisen vatsaan ja jäädä sinne jumiin. Natashan intohimon syyksi hän väläyttelee naisen elimistön kemiallista epätasapainoa.

Nainen kauhoo savihauhetta suuhunsa suoraan purkista, jota hän kantaa koko ajan mukanaan. Nainen ei voi omien sanojensa mukaan yksinkertaisesti elää ilman jauhemaista savea. Naisen miesystävä kummastelee rakkaampansa riippuvuutta. Pariskunta on nyt pyytänyt Henryn apua Natashan parantamiseksi.