Tästä ei mainospaikka parane – naiset myyvät mainoksia reisiinsä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Mainonnassa käytetään jatkuvasti toinen toistaan mielikuvituksellisempia tapoja kiinnittää ihmisten huomio kaupattaviin tuotteisiin. Japanissa uusin PR-villitys juontaa juurensa animefetissistä.

Absolute Territory -mainosfirma on saanut nimensä zettai ryouiki -termistä, joka viittaa animepiirrettyjen tyttöjen minihameen ja pitkän polvisukan väliin jäävään paljaaseen ihokaistaleeseen. Tämän paljaan pinnan japanilainen yritys on nyt halunnut hyödyntää, sillä maassa aihe on monen miehen fetissi.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Mainosfirma maksaa naisille siitä, että he antavat reisiensä paljaan osan käyttöön mainostilana. Osallistujien täytyy olla yli 18-vuotiaita ja heiltä vaaditaat hyvät yhteydet sosiaalisessa mediassa. Naiset kiinnittävät mainokset tarroilla reisiinsä ja julkaisevat itsestään kuvia internetissä.

Absolute Territory -firma on herättänyt jo monen neidon kiinnostuksen. He voivat tienata tehtävästä kymmenestä sataan euroa päivässä. Yli 1.300 naista on jo rekisteröinyt reitensä mainostilaksi vuoden 2012 marraskuusta lähtien, uutisoi Daily Mail -sivusto.