Thaimaalainen erikoisherkku tuo veden kielelle – tältä näytti Phuketissa

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nyt on aika heittää keinotekoiset ja lisäaineilla maustetut jäätelömömmöt nurkkaan ja ryhtyä nauttimaan aidoista mauista. Thaimaalainen nainen näyttää videolla esimerkkiä, miten loihditaan suussasulavia jäätelörullia banaanista, mansikoista ja suklaakastikkeesta.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Herkkutaiteilijan työnäytteen on kuvannut Thaimaan Phuketissa matkustellut Mike Swack. Hän oli nähnyt tien vieressä länsimaalaisista jäätelökioskeista huomattavasti poikkeavan kojun, vaikkakin sieltäkin sai ostettua tuota kylmää herkkua.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nainen pistää asiakkaan valitsemat raaka-aineet kylmälle metallilautaselle, paloittelee ne tasaiseksi tahnaksi ja levittiää ne alustalle hyvin jähmettymään. Lopulta nainen kaapii jäätyneestä levystä jäätelörullia, jotka hän tarjoilee Mikelle pahvikupissa. Pystyisiköhän tämän tekemään myös kotona?