Jude Law suuttui luvattomasta mainoskuvasta: ”Olen yksi tunnetuimmista näyttelijöistä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Englantilainen näyttelijä Jude Law muistetaan rooleistaan lukuisissa menestyselokuvissa, joita ovat muun muassa Alfie, Iholla, Sherlock Holmes ja Sherlock Holmes: Game of Shadows. Tänä vuonna mies tähdittää Side Effects -elokuvaa.

Nyt Jude Law on aloittanut oikeustoimet jokseenkin yllättävää tahoa kohtaan. Näyttelijä on nimittäin nostanut kanteen kanadalaista takkoja valmistavaa Paloform-yritystä vastaan, sillä miehen kasvoja käytetään yhtiön mainoksissa ilman hänen lupaansa.

TMZ-verkkosivuston mukaan Law ei säästele ylisanoja kuvaillessaan, miksi juuri hänen kasvojensa käyttäminen ilman lupaa on merkittävä rikos.

– Olen yksi maailman tunnetimmista, arvostetuimmista, ylistetyimmistä ja kaupallisesti arvokkaimmista elokuvanäyttelijöistä, Jude Law ylistää kanteen asiakirjoissa.

Law oli vuosina 1997 – 2003 naimisissa Sadie Frostin kanssa. Hänellä oli pitkään kestänyt on-off-suhde näyttelijätär Sienna Millerin kanssa, mikä sai viimeisimmän päätöksensä vuonna 2011. Sittemmin mies on viihtynyt sinkkuna.