Nainen koukussa vereen – juo 7 litraa viikossa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Olemme uutisoineet useasti ihmisten erilaisista riippuvuuksista, mutta nyt ymmärryksen raja on kaiketi ylitetty. Yhdysvalloissa asuu nimittäin nainen, joka on koukussa aidon veren juomiseen.

Tatuointiartistina työskentelevä Michelle on juonut eläinten verta jo kymmenen vuoden ajan. Hänen mukaansa verta voi juoda kaikkialla ja koska vaan, ja nainen tarvitseekin sitä himonsa tyydyttämiseksi peräti seitsemän litraa viikottain. Tosielämän vampyyri ei pysty aloittamaan edes päiväänsä ilman joka-aamuista veriannosta, jonka hän kaataa mukiin aamukahvin tavoin nautittavaksi.

Goottityyliin pukeutuva nainen kertoo myös kokkaavansa verestä paljon erilaisia ruokia, kuten keittoa, ja verenimijä paljastaa sekoittavansa Bloody Maryn myös kirjaimellisesti vereen. Nainen saattaa nauttia veren myös suoraan viinilasista punaviinin tapaan. Maku on hänen mukaansa täysin erilainen, mutta juomatapa on lähes sama kuin viineissä – kurkkuun kulahtava veri on tosin huomattavasti sakeampaa.

Michellen ystävät pitävät omalaatuisen naisen tapaa kammottavana. Draculan morsiameksi sopiva neitokainen suosii erityisesti sian ja naudan verta, vaikkakin possun veri vetää näistä kahdesta voiton suolaisella aromillaan. Ilman veriannostaan nainen muuttuu ärtyisäksi ja sulkeutuneeksi, naisesta ohjelman tehnyt TLC-televisiokanava paljastaa.