Näistä paikoista mies löytää elämänsä naisen – Top 5 listattiin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Rakkaus tulee silloin kun sitä vähiten odottaa. Joskus on kuitenkin ryhdyttävä todellisiin etsintähommiin sen oikean löytämiseksi. Listasimme viisi parasta paikkaa, joissa mies voi tavata elämänsä naisen.

Oli mies sitten etsimässä tulevaa vaimoa tai lyhytaikaisempaa kumppania, kannataa hänen suunnata lähikuppilan sijaan jonnekin aivan muualle. ModernMan.com listasi viisi parasta naistenhakupaikkaa, joista ensimmäiseksi valikoitui vapaaehtoisjärjestö. Vapaaehtoistyön parissa voi tehdä yleistä hyvää samalla, kun saattaa tutustua samoista asioista välittävään naiseen. Hameväen mielestä auttavaiset ja vastuuntuntonsa kantavat miehet ovat usein viehättäviä.

Toinen kelpo pokauspaikka on – yllätys, yllätys – rautakauppa. Vaikka rautakauppaan menevät naiset usein tietävät mitä sieltä hakevat, voi mies jossain tapauksessa tarjota heille ystävällistä apuaan. Etenkin naiset, jotka näyttävät olevan työkaluostoksilla ”hieman hukassa”, ovat loistavia kohteita apuaan tarjoavalle sankarimiehelle.

Myös ulkoillessa ja puistossa treenatessa voi käydä flaksi, kun vastaan asteleekin unelmien kaunotar. Mies voi liittyä hölkkäävän naisen seuraan ja aloittaa keskustelun päivän polttavista puheenaiheista. Toisaalta rakkauden voi myös löytää ystävien kautta. Aktiivisesti kavereidensa bileissä ja erilaisissa kinkereissä käyvät miehet tapaavat todennäköisemmin enemmän uusia naisia kuin kotosalla kököttävät. Yhteinen ystävä on myös mukava linkki kahden tuttavuuden välillä esimerkiksi myöhemmin puhelinnumeroita tiedustellessa.

Naiset pitävät toiminnasta, joten miehet voivat myös osallistua erilaisille kursseille naisen tavatakseen. Olipa kyseessä sitten improvisaatio- tai kokkikurssi, voi sieltä löytää tulevaisuuden kumppanin. Yhteiset mielenkiinnon kohteet ovat loistava perusta liitolle, joten nyt kaikki sinkkumiehet toiminnan kursseille, mars mars.