82-vuotiaan eläkeläisen kauhun hetket: Jäi jumiin autopesuun

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Kevään korvilla ihmiset alkavat kiinnostua jälleen autonpesupuuhista. Kaikki eivät kuitenkaan malta itse ottaa harjaa ja vesisuihkua omiin kätösiinsä, minkä vuoksi autopesula onkin monen mielestä erinomainen keksintö.

Nyt eräällä ruotsalaisella eläkeläisellä voisi olla asiaan sananen sanottavanaan. 82-vuotias Tage Schill sai nimittäin kunnon kasteen, kun hän jäi jumiin autopesuun poikansa omistamalla huoltoasemalla.

Mies meni pesukoneiston uumeniin puhdistamaan sen laitteistoa. Odottamaton tapahtui, kun laitteen tunnistin reagoi hänen läsnäoloonsa ja käynnisti pesutoiminnon. Tämän jälkeen eräs naisasiakas ajoi autonsa pesuun, eikä vanhus ollut päästä ajoissa pois tieltä.

Schill ei loukkaantunut tilanteessa, mutta onnistui säikäyttämään asiakkaan pahanpäiväisesti. Mies antoi naiselle ilmaisen lahjakortin autopesuun, koska halusi tämän vakuuttuvan siitä, ettei tapahtunut ollut hänen syytään. Eläkeläinen myöntää silti järkyttyneensä.

– Se oli kauhistuttavaa ja uskomattoman meluisaa. En voinut kuulla tai nähdä mitään. Yritin vain päästä pois sieltä. Kokemus oli shokeeraava, kertoi Tage Schill Expressen-lehdelle.