Brooke Burke selätti syövän – seksikkäämpi kuin vuosiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvalloissa Tanssii tähtien kanssa -kilpailun seitsemännen tuotantokauden voittanut julkkistähti Brooke Burke-Charvet koki viime vuoden lopulla järkytyksen, kun hänellä todettiin kilpirauhasessa syöpäkasvain.

Se poistettiin ja neitokainen paljasti joulukuussa jo parantuneensa kokonaan. Nyt Brooke nähdään uusimman Health-lehden kannessa elämänsä kunnossa. Tummaverikkö poseeraa urheilutopissa ja farkuissa näyttäen säteilevän hyvinvoivalta.

brookeburke17032013

Hän avautui aiemmin haastattelussa olevansa erittäin onnekas selvittyään sairaudestaan. Neito kertoi järkyttyneensä diagnoosista, koska hän ei ole koskaan ajatellut voivansa sairastua vakavasti. Tilanne oli raskas myös perheelle, joka kuitenkin tuki julkkiskaunotarta vaikean ajan yli.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

41-vuotias Brooke Burke tunnetaan Tanssii tähtien kanssa -kilpailun voittajan lisäksi myös entisenä televisiojuontajana ja nyt siis myös entisenä nakumallina. Hän juonsi vuosina 1999 – 2002 Wild On! -nimistä ohjelmaa ja myöhemmin vielä Rock Star -ohjelmaa. Nykyisin hän on naimisssa näyttelijä-laulaja David Charvetin kanssa ja pariskunnalla on yksi yhteinen lapsi. Brookella on myös kolme muuta lasta.