Koira on kuin Samuel L. Jacksonin kaksoisolento – vertaa kuvia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkimoille etsitään usein kaksoiolentoja tavallisten ihmisten joukosta. Monia julkkiksia pidetään ulkonäöllisinä esikuvina, ja fanit kopioivat idolinsa tyylin viimeistä hiussuortuvaa myöten.

Nyt maailmalta on löytynyt koira, joka voisi miltei olla Hollywood-tähden identtinen kaksonen. Koiran nimi on Samuel L. Dogson, joka on näyttelijä Samuel L. Jakcsonin kaksoisolento. Näyttelijän näköinen koira nousi otsikoihin Yhdysvalloissa, jossa trendinä on etsiä kuuluisuuksien näköisten koirien kuvia ja julkaista niitä verkossa.

Kuva: Imgur
Kuva: Imgur

Kuvan julkaissut Huffington Post harmittelee, sillä Samuel-koiran hattu on selkeästi photoshopattu kuvaan, mutta silti otos on kaikessa huvittavuudessaan hauska. Myös muille julkkiksille on löydetty koirakuvien joukosta kaksoisolentoja. Löytyisiköhän koirakaksosia myös suomalaisille julkkiksille?