Perheenäiti rakensi Tylypahkan Legoista – tähän kului 18 kuukautta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valtavaan suosioon menestyskirjojen siivittämänä nousseet Harry Potter -elokuvat ovat jo menneen talven lumia, mutta tarinat elävät lähes ikuisesti. Nyt eräs perheenäiti on toteuttanut huiman projektin, jossa hän rakensi Lego-palikoista Potter-tarinoista tutun Tylypahkan.

38-vuotias perheenäiti Alice Finch päätti yllättään poikansa, joka on varsinainen Potter-hullu. Hän suunnitteli rakennelman ja hankki sitä varten yhteensä peräti 400.000 Lego-palikkaa. Suurikokoisen Tylypahkan rakentamiseen kului aikaa 18 kuukautta, eli puolitoista vuotta.

Lopputuloksella on pituutta peräti neljä metriä. Seattlessa Yhdysvalloissa asuva Alice Finch kävi rakennusvaiheessa Lontoossa saakka tutustumassa siellä sijaitsevaan Potter-studioon tehdäkseen rakennelmastaan mahdollisimman autenttisen, Splash News raportoi.