Poika osti iPad-pelissä yli 1 150 eurolla virtuaalidonitseja

Digi · Terhi Piiroinen

Älypuhelimille ja tableteille ladattavat pelit koukuttavat joskus helposti pelaajansa. Välillä kuulemme tarinoita, joissa pelaajat ovat ostaneet peleihin lisäosia suurilla summilla. Brittiläinen pikkupoika on nyt ostanut iPadin peliinsä virtuaalisia donitseja 1.150 eurolla.

Kahdeksanvuotias Theo Rowland-Fry ei vanhempiensa mukaan ymmärrä vielä rahankäyttöä. IPadilla Simpsonit-peliä varten ostetut donitsit olivat maksaneet vanhempien pankkitililtä niin suuren summan, että vanhemmat hakivat peliltä rahapalautusta pelaajan nuoreen ikään vedoten.

Perhe sai summan lähes kokonaan takaisin. Tämä on kuitenkin Female Firstin mukaan hyvä muistutus vanhemmille, että he vahtivat tulevaisuudessa enemmän poikaansa, jotta samanlaista vahinkoa ei pääsisi tapahtumaan.