Irinan Askeleita-albumi on myynyt kultaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimpiin naisartisteihin lukeutuva Irina julkaisi viidennen studioalbuminsa Askeleita kolme viikkoa sitten. Albumi ylitti viikonlopun aikana kultalevyyn oikeuttavan 10.000 kappaleen myyntirajan ja pitää parhaillaan virallisen albumilistan sijaa neljä.

Albumin ensimmäinen radiosingle, Koko kuva, nousi nopeasti isoksi radiohitiksi. Toinen single Jotain suurempaa on juuri jaettu radiohin. Kappale on Toni Wirtasen säveltämä ja Irinan sanoittama.

Irinan debyyttialbumi Vahva on myynyt platinaa ja toi Irinalle aikoinaan Vuoden debyyttialbumi- ja Vuoden tulokas-Emma-patsaat. Irina tunnetaan lukuisista radiohiteistä, kuten Pokka, Hiljaisuus, Et huomaa, Kymmenen kirosanaa, Vastaukset, Kunnon syy, Älä sano mitään ja Kuurupiiloa.