Leffaroolin karu seuraus – Jared Leton sisäelimet surkastuivat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä-laulaja Jared Leto on pitänyt vuosien tauon näyttelemisestä, mutta hän on palaamassa valkokankaille tulevassa tositapahtumiin perustuvassa The Dallas Buyer’s Club -elokuvassa. Näyttelijä laihduttii rooliaan varten 13,5 kiloa.

Näyttelijäkomistus esittää elokuvassa HIV-positiivista ristiinpukeutujaa, joka auttaa elokuvan toisen pääosanesittäjän, Matthew McConaugheyn, hahmoa salakuljettamaan huumeita Meksikosta. Jared Leto laihdutti itsensä roolia varten hädin tuskin tunnistettavaan kuntoon.

Tähden rankan kuurin salaisuutena oli silkka syömättömyys. Lopulta 41-vuotias tähti painoi enää 52 kiloa ja hän tunsi omien sanojen mukaan itsensä hyvin särkyväksi.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Myös näyttelijän lähipiiri huolestui miehen muodonmuutoksesta, ja he epäilivätkin miestä sairaaksi kunnes hän paljasti kuvaavansa elokuvaa, Daily Mail kertoo. Jared Leto on nyt alkanut kerryttää painoa takaisin kuvausten päätyttyä. Kutistuminen vaati myös veronsa, sillä miehen lihakset ja sisäelimet surkastuivat, mutta palautuvat ennalleen ajan kanssa.

Näyttelijä Jared Leto on monille tuttu elokuviensa lisäksi myös 30 Seconds To Mars -yhtyeen laulajana. Muun muassa A Beautiful Lie -hitistään tuttu yhtye vieraili parisen vuotta sitten konsertoimassa myös Suomessa.